IN MEMORIAM – Katarina Di Giorgio 1986. – 2024.

Kata1

Katarina Di Giorgio, rođena Cvitić, rođena je 4. kolovoza, 1986. god. u Požegi. Srednju Medicinsku školu završila je 2005. god. u Pakracu, a u Općoj županijskoj bolnici Požega završava je pripravnički staž. 2007. godine zapošljava se u Kliničkom bolničkom centru Osijek na Zavodu za maksilofacijalnu i oralnu kirurgiju.

Naša voljena kolegica Katarina zauvijek nas je napustila 23. travnja, 2024. godine nakon teške bolesti s kojom se hrabro borila duže od četiri godine. Iza sebe je ostavila neutješnu obitelj, supruga i tri djevojčice. Za djelatnike Zavoda za maksilofacijalnu i oralnu kirurgiju Katarina je bila neprocjenjiv dar. U poslu uvijek savjesna, prema pacijentima blaga i puna razumijevanja. Bila je idealan primjer i starijim i mlađim kolegama. Kroz svoju borbu sa teškom bolešću svima nam je pokazala što znači vjera i nada. Hrabro se borila s osmijehom na licu, uvijek vedra, puna duha i pozitive. Nije dozvolila da ju bolest pokoleba i promijeni. Do kraja je ostala vedra i ukrašena čistom dobrotom. U našim srcima je ostavila neizbrisiv trag i zauvijek će nam ostati u sjećanju s osmijehom na licu.

Kao njeni kolege i prijatelji nastojat ćemo u svoje živote unijeti i zadržati barem dio dobrote i blagosti koja je krasila našu dragu Katu.

 

Pa da mi je i dolinom smrti proći,

zla se ne bojim, jer si ti sa mnom. (PS 23)