In Memoriam Valentina Drašković 1983. – 2021.

Vd1

U 38 godini života napustila nas je naša draga kolegica Valentina Drašković.

Valentina Drašković rođena Kubala rođena je 06.11.1983. godine u Našicama.

Medicinsku školu završila je 2002. godine u Osijeku, odmah po završetku srednje medicinske škole upisuje dodiplomski studij smjer Sestrinstvo na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu te 2006. stječe zvanje prvostupnice sestrinstva.

Pripravnički staž  započinje 2007. godine na Klinici za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje u Kliničkom bolničkom centru Osijek u Jedinici intenzivnog liječenja. Obzirom na izrazitu sposobnost, požrtvovnost, empatičnost i dobro usvojene kompetencije potrebne za rad u jedinicama intenzivnog liječenja tijekom pripravničkog staža, započinje radni odnos u siječnju 2008. na istoj Klinici kao prvostupnica sestrinstva- voditelj smjene u intenzivnom liječenju.

  1. godine raspoređuje se na rad kao prvostupnica sestrinstva u operacijskoj sali Klinike za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje gdje je radila do danas.

Tijekom svog radnog vijeka na istoimenoj Klinici upoznaje svog sadašnjeg supruga Igora  koji je također medicinski tehničar. Iz te ljubavi proizlazi brak u kojem imaju dvoje djece, Leona (10 godina) i Ninu (6 godina).

Valentina je bila omiljena u radnom kolektivu, uvijek spremna pomoći, izrazito savjesna, odgovorna, požrtvovna, za svakoga je imale samo lijepe riječi.

Bila je član Tima za transplantacije, po završetku svoga života sukladno njenoj želji, donirani su njezini organi.

Najdraža naša Valentina uvijek ćeš živjeti u našim srcima i mislima, pamtit ćemo sve one tužne i radosne dane koje smo zajedno s tobom prolazili, kao što znamo da bi nam Ti rekla bit ćemo jaki, bit ćemo ekipa koja je uvijek spremna stati jedan iza drugoga, bit ćemo veseli i čuvat ćemo tvog Igora, nas same, naše prijatelje i obitelj.

Doviđenja najdraža naša Valentina, pazi i čuvaj nas kao što si to činila sve ove godine.