Održan 23. malonogometni turnir djelatnika KBC-a Osijek “Zajedno u ratu, zajedno u miru”

MBP 4282

Održan je 23. turnir djelatnika KBC-a Osijek pod nazivom Zajedno u ratu, zajedno u miru. Turnir se održao u sportskoj dvorani Gradski vrt, a natjecalo se 11 ekipa odnosno 107 naših djelatnika. Turnir je protekao u korektnom i sportskom ozračju u kojem su ekipe kroz grupnu fazu natjecanja pokušavale izboriti mjesta u polufinalnim utakmicama te samim time i mjesta u finalu. Tako je ekipa Klinike za ortopediju i traumu izborila 4. mjesto dok su trećeplasirana ekipa bili Gipseri. U finalu smo gledali utakmicu između Klinke za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata te Klinike za kirurgiju. Golom prednosti ovogodišnji naslov je odnijela ekipa Klinike za kirurgiju.

Na svečanoj večeri održanoj u restoranu Campus dodijeljeni su pehari prvoplasiranim ekipa te je za najboljeg golmana izabran Ivan Mikulić iz ekipe Gipseri, a za najboljeg igrača Bruno Švitek iz ekipe Klinika za kirurgiju.

Budući da je turnir organiziran tako da sadrži i humanitarni karakter, organizacijski odbor turnira je uz pomoć donatora i djelatnika koji su sudjelovali kupovinom karte prikupio značajna sredstva koja će biti uplaćena za raseljene osobe iz Ukrajine. Na taj način još jednom je prikazano kako srce djelatnika KBC-a Osijek kuca za sve ljude u potrebi.

Ovim putem se želimo zahvaliti svima koji su pomogli u pripremi i provedbi turnira te našim donatorima i sudionicima turnira, a organizacijski odbor je posebno zahvalan na suradnji i potpori ravnateljstva. Priča koju zajedno pišemo, a koja se nastavlja i dalje, nastala je na tradiciji započetoj u ratnim vremenima, a naša je zadaća očuvati je i promovirati za buduće naraštaje.