7. Međunarodni kongres Hrvatskoga društva za dentalnu implantologiju

 

Čast i zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 7. međunarodni kongres Hrvatskog društva za dentalnu implantologiju  koji će se održati u Osijeku.

Teme izlaganja će obuhvatiti najsuvremenije praktične postupke i znanstvene pristupe. Osim stjecanja i proširivanja znanja, razmjene iskustava te upoznavanja i druženja s kolegama cilj kongresa je poticanje primjene usvojenih znanja i vještina u svakodnevnoj praksi na dobrobit Vaših pacijenata.

Posebno smo zahvalni našim partnerima na trudu oko ponude raznolikog programa predavanja s inozemnim pozvanim predavačima koji će Vam ponuditi simbiozu znanosti i prakse, tradicije i napretka implantoprotetske rehabilitacije. Predkongresne radionice s praktičnim vježbama vodit će iskusni stručnjaci koji će Vam omogućiti da produbite svoje praktične vještine ili da dobijete odgovore na pitanja te riješite eventualne nedoumice i razmijenite osobna iskustva.

Zahvaljujemo Vam se na sudjelovanju u radu dosadašnjih kongresa i nadamo se da ćete i ove godine posterima i usmenim izlaganjima prikazati svoje zanimljive slučajeve i rezultate vlastitih istraživanja te tako pridonijeti kvaliteti i uspjehu kongresa. U bogatom izložbenom prostoru pružit će Vam se prilika obnoviti svoju opremu i instrumente te nabaviti najmodernije materijale. U ime društva i u svoje osobno ime želim Vam dobrodošlicu, da zajedno provedemo nekoliko lijepih dana u Osijeku i njegovoj okolici, želim Vam sretan put, ugodan boravak te puno uspjeha u radu.

Darko Macan

Predsjednik Hrvatskoga društva za dentalnu implantologiju HLZ-a.

http://btravel.pro/hr/kongresi/2017/7-medunarodni-kongers-hrvatskoga-drustva-za-dentalnu-implantologiju/