9. Štamparovi dani – ZDRAVI STILOVI ŽIVOTA

Poštovane kolegice i kolege,

izrazita nam je čast i zadovoljstvo pozvati vas na 9. ŠTAMPAROVE DANE, međunarodni simpozij, koji će se održati u Požeštini od 7. do 10. prosinca 2017. godine.
Glavna tema simpozija je promocija zdravlja koja je posebno važna u vremenu globalnih društvenih, ekonomskih i socijalnih kriza koje dodatno ugrožavaju psihofizičko stanje pojedinaca, obitelji i društva. Sve veća prevalencija šećerne bolesti i arterijske hipertenzije, ali i ostalih kroničnih bolesti uz starenje stanovništva posebno naglašavaju potrebu za promocijom zdravlja i zdravih stilova života.
Što smo u stanju učiniti u prevenciji kroničnih bolesti i promociji zdravlja i zdravih stilova života te senzibilizaciji i podučavanju profesionalaca i sveopće javnosti možete poslušati na simpoziju uz raspravu s eminentnim stručnjacima iz navedenog područja.
Uvjereni smo da samo zajedno, inter i multidisciplinarno, okrenuti ideji zdravog življenja, možemo učiniti iskorak u zaustavljanju negativnih trendova, pobolijevanja i gubitka kvalitete života i povećanog mortaliteta uzrokovanog nezdravim stilovima života.

Očekujemo Vas,
Organizacijski odbor

 

Pozivnica i program