Donacija vrtnog asortimana tvrtke Pevec za uređenje KBC-a Osijek

Pevec

Zahvaljujemo Pevecu na donaciji vrtnog asortimana kojom će biti uljepšan vanjski i unutarnji dio bolnice te će pridonijeti ugodnijem bolničkom okruženju. Riječ je o hortikulturalnoj opremi, sadnicama, cvijeću i biljkama za uređenje parka i bolničkih prostorija.

“Pored što se Klinički centar brine o zdravlju naših sugrađana i svih ostalih naših stanovnika moram priznati da smo ovom vrijednom donacijom uljepšali unutarnji izgled KBC Osijek tako da ćemo ovim našim zelenilom i ostalim sredstvima koje su nam potrebna za održavanje našeg bolničkog parka i cijelog okruženja još malo doprinijeti boljem i ugodnijem osjećanju naših pacijenata”, rekla je pomoćnica ravnatelja za kvalitetu KBC Osijek Jasminka Milas Ahić.

Trajnice, trava, oprema za zalijevanje, škare, grablje, cijevi za redovito zalijevanje – u osječki KBC stiglo je sve ono potrebno za lijep i uređen bolnički park.

“Pevec kao kompanija koja ima 80 tisuća artikala u svom centru trgovačkom sigurno da je partner KBC. Željeli smo ovom donacijom uljepšati prostor da ovaj prostor hortikulture izgleda na visokoj razini. Zato smo kroz ovu donaciju od 40 artikala, koje je KBC sam odabrao, željeli smo uljepšati prostor”, – poručio je član Uprave Peveca Krešimir Bubalo.