Izvrstan završetak humanitarne akcije „Jedna litra – jedna kuna“

Pivovara7

Dana 09. studenog 2016. godine u osječkom Caffe baru „Trica“ pred mnogobrojnim uzvanicima, poslovnim partnerima, predstavnicima medija i gostima održan je Božićni domjenak Osječke pivovare s ciljem predstavljanja završetka humanitarne akcije „Jedna litra – jedna kuna“.

Akcijom su prikupljena sredstva za kupnju prijeko potrebnog novog uređaja za 3D i 4D ultrazvuk Philips ClearVue 650 za Kliniku za ginekologiju i opstetriciju. Ček s iznosom od 250 000 kuna KBC-u Osijek uručila je direktorica Prvog hrvatskog piva 1664 d.o.o. Martina Baran Bader koja je tom prilikom istaknula:

„Kampanja za bolnicu samo je jedna od niza humanitarnih akcija koje Osječka pivovara kontinuirano provodi, osluškujući potrebe naše lokalne zajednice. Drago nam je što s pivom koje se pije širom Hrvatske pomažemo razvoj najugroženijih segmenata naše Slavonije i Baranje. U pripremi su brojni projekti koje ćemo realizirati i u godini koja je pred nama. Mi danas imamo vrhunski proizvod, pivo čijoj smo tradicionalnoj i izvornoj recepturi vjerni stoljećima i čija se kvaliteta nadaleko prepoznaje, ostajemo otvoreni javnosti za sve buduće projekte koji će kao i do sada biti usmjereni na dobrobit naše regije.“

U ime KBC-a Osijek Pivovari se zahvalio ravnatelj doc. dr. sc. Željko Zubčić:

„Ovo je moderniji uređaj od onog što imamo na našoj ginekologiji. Kupovinom ovog UZV uređaja smanjit ćemo i liste čekanja koje su izuzetno važne za naše pacijentice na ginekologiji.  Zahvalni smo za ovu donaciju, zaista je od velikog značaja. Sve donacije KBC-u su dobro došle, a mi ćemo ih znati usmjeriti kako treba.“

Osječka pivovara je ovim pokazala izuzetnu društvenu osjetljivost u poboljšanju zdravstvene skrbi u Osječko-baranjskoj županiji.

Zahvaljujemo se na vrijednoj donaciji, te Osječkoj pivovari želimo puno uspjeha u daljnjem radu.

http://www.glas-slavonije.hr/319663/3/Osjecko-1664-doniralo-KBC-u-250-tisuca-kuna

http://www.radioslavonija.hr/2016/12/11/osjecka-pivovara-donirala-250-tisuca-kuna-kbc-u-osijek/

http://sib.rtl.hr/vijesti/osijek/19177-1-litra-1-kuna-osjecko-poklonilo-250-tisuca-kuna-kbc-u.html