KBC Osijek primio donaciju Bavarskog Crvenog križa

Image 0 02 05 25f107c1063fdb9fffd4ecf8f43dd83ed24b081500b5c36cdcd8c05d110c55f2 V

KBC Osijek primio donaciju Bavarskog Crvenog križa

Delegacija iz Savezne Republike Njemačke od osam humanitaraca Bavarskog Crvenog križa iz grada Regensburga od 27. do 31.07.2017. godine posjetila je KBC Osijek i tom prigodom uručili su vrijednu donaciju bolničke opreme, posteljnog rublja, uniformi, rukavica i potrošnog materijala tvrtke Ellipsa-Regensburg i Meditrade-Kieferfelden.
Prema riječima istaknutih članova delegacije, bili su iznimno zadovoljni gostoprimstvom Ravnateljstva KBC-a Osijek te cjelokupnom organizacijom pomoćnice ravnatelja za sestrinstvo Nevenkom Begić, mag. med. techn. i višom stručnom savjetnicom iz Odsjeka za EU fondove i projekte Nikolinom Varda, mag.iur.
Isto tako, velika pohvala upućena je i medicinskim sestrama, djelatnicima Službe za tehničke poslove, te svima onima koji su uistinu doprinijeli da se cjelokupna donacija uspješno zbrine i plasira prema odjelima.
Ovim putem želimo zahvaliti donatorima i svima koji su pomogli da donacije dođe u KBC Osijek, te svim djelatnicima koji su svojim nesebičnim radom omogućili ostvarivanje i zbrinjavanje ove značajne donacije.
Prilikom posjeta navedenih donatora dogovoren je i smjer daljnjih suradnji s navedenim humanitarcima Crvenog križa iz Bavarske.