Na Zavodu za oftalmologiju obnovljen kabinet za glaukom

IMG D039a66273f65e5853e67db393b19eb6 V

Nakon što je krenula nužna obnova eksterijera prekrasnih secesijskih zgrada u Europskoj aveniji, pa tako i  zgrada Zavoda za oftalmologiju KBC Osijek, pokazala se i potreba obnove interijera Kabineta za glaukom Zavoda za oftalmologiju.

Uvažavajući propisane stroge kriterije Ministarstva zdravstva temeljenih na propisima EU, koje takvi kabineti zahtijevaju , krenula je temeljita obnova. Počevši od grubih građevinskih radova, infrastrukture, preko interijera, pa sve do nabave novih uređaja potrebnih za najsuvremeniju dijagnostiku i liječenje, kroz  3 mjeseca intenzivnih radova, konačno je Kabinet za glaukom 19.12.2017. zasjao u punom sjaju i simbolički započeo s radom , jer se liječenje glaukomskih pacijenata praktički neprekidno odvijao.

Zahvaljujući razumijevanju i potpori Ravnateljstva na čelu s doc.dr.sc. Željkom Zubčićem, te zamjenikom ravnatelja dr. Vlatkom Kopićem,  rukovoditelju Zavoda za oftalmologiju prof.dr.sc. JosIp Baraća, kao i nesbičnoj pomoći donatora koji su direktnom financijskom pomoći omogućili temeljitu obnovu Kabineta. Novi, suvremeni Kabinet je otvoren na dobrobit svih pacijenta, kao i svih djelatnika Kabineta koji će moći u ugodnom i poticajnom okruženju pružati najsuvremeniju dijagnostiku i liječenje pacijenta.