Potpisan Ugovor o poslovnoj, stručnoj i znanstveno-nastavnoj suradnji u području biomedicine i zdravstva između Kliničkog bolničkog centra Osijek i Medicinskog fakulteta Osijek

Slike Za Web E1641893324786

Ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Osijek doc. dr. sc. Željko Zubčić i Dekan Medicinskog fakulteta Osijek prof. dr. sc. Ivica Mihaljević, potpisali su Ugovor o poslovnoj, stručnoj i znanstveno-nastavnoj suradnji u području biomedicine i zdravstva između Kliničkog bolničkog centra Osijek i Medicinskog fakulteta Osijek.

Potpisivanjem Ugovora o poslovnoj, stručnoj i znanstveno-nastavnoj suradnji u području biomedicine i zdravstva usuglašen je zajednički interes Kliničkog bolničkog centra Osijek i Medicinskog fakulteta Osijek u cilju osiguravanja međusobnog dogovaranja Kliničkog bolničkog centra Osijek i Medicinskog fakulteta Osijek i u trajnom i dugoročnom stvaranju uvjeta za obrazovanje studenata zdravstvene struke i kontinuiranu izobrazbu zdravstvenih radnika, koja je komplementarna nastavnim programima i planovima Medicinskog fakulteta Osijek, te potrebama Kliničkog bolničkog centra Osijek.

Klinički bolnički centar Osijek i Medicinski fakultet Osijek suglasni su da nastavni, znanstveni i stručni rad u Kliničkom bolničkom centru Osijek kao nastavnoj bazi Medicinskog fakulteta Osijek čine jedinstven i nedjeljiv proces, te da taj rad predstavlja važan uzajamni interes ostvariv jedino zajedničkim aktivnostima i suradnjom.