Predavanje Rascjep usne i nepca: multidisciplinarni timski pristup

Poštovani,

zadovoljstvo nam je pozvati vas na Predavanje uglednih profesora (Distinguished Teacher Lecture) Europskog ortodontskog društva (European Orthodontic Society), koje će se održati u petak, 29. rujna 2017. u videokonferencijskoj predavaonici Medicinskog fakulteta Osijek. Predavanje organizira Hrvatsko društvo ortodonata HLZ-a u suradnji s Medicinskim fakultetom Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

prof.dr.sc. Anne Marie Kuijpers-Jagtman
Rascjep usne i nepca: multidisciplinarni timski pristup

Anne Kuijpers-Jagtman profesorica je ortodoncije na Sveučilištu Radboud u Nijmegenu, Nizozemska, supredsjedateljica je Europskog ortodontskog profesorskog foruma i predsjedateljica mreže za europske ortodontske programe temeljene na Erasmusu (NEBEOP). Godine 2009. i 2012. dobila je titulu Principal Lecturer za svoje nastavne aktivnosti. Njezina klinička aktivnost tijekom niza godina bila je usmjerena na liječenje rascjepa te je danas vodeći europski stručnjak za rascjepe. Glavna je urednica međunarodnog znanstvenog časopisa Orthodontics and Craniofacial Research.
Cilj ovog predavanja je dati multidisciplinarni pregled na mogućnosti, ograničenja i probleme u liječenju pacijenata s rascjepom usne i nepca s ciljem da se kliničarima pruži dostatne informacije za liječenje takvih bolesnika. Također je cilj da se kliničari upoznaju s mogućim ishodima liječenja, kad se liječenje provodi u suradnji sa specijaliziranim centrima.

Više o predavanju i predavaču možete naći na: www.hrorto.hr.
Prijavu za predavanje molimo izvršite na sljedećoj poveznici:
http://hrorto.hr/hr/prijava-sudionika/